Eltérő igények, egy azon rendszer iNELS a való életben Második rész

Kétrészes cikksorozatunk első részében szót ejtettünk az eltérő igényekről, azt követően belekezdtünk az iNELS által nyújtott lehetőségek kiaknázásába és való életbe történő beillesztésébe. Most következő cikkünk annak folytatása. Olvasson tovább, hogy megismerhesse a telepített rendszert teljes valójában!

Az iNELS megoldásai a mindennapok támogatására

20170403_Intelligensotthon_Tudastar_Eltero_Igenyek_2_01

Legyen a fűtés hatékonyabb, kényelmesebb!

Manapság már nem mondható luxusnak a padlófűtés. Ám nem hétköznapi megoldás az, amikor a különböző helyiségek padlófűtését külön – külön tudjuk vezérelni. Tegyük fel, valaki a hálószobájában nem szeretne hideg padlóra lépni, viszont éjszaka már nem akarja a nappali padlófűtését maximumon járatni. Ekkor a nappali padlófűtését lekapcsolhatja egy minimum szintre, míg a hálószobában melegebbre állíthatja azt. Ezt az ikerházban Siemens szilárdtest relékkel valósították meg.

Világításvezérlés a kényelem és költséghatékonyság jegyében!

Az épületek fenntartási költségeiben a fűtés mellett jelentős pozíciót foglal el a világítás. Szerencsére az iNELS rendszerei megoldást kínálnak erre a problémára is. A világítását teljes mértékben „fennhatósága” alatt tartja a rendszer. Ezzel hozzájárulva az ésszerű, költséghatékony működéshez. A még jobb kihasználhatóság érdekében egyes helyiségekben a világítás vezérlését mozgásérzékelők egészítik ki. Természetesen a hagyományos nyomógombok sem maradtak ki a rendszerből!

Vezéreljük az otthon hideg-melegvíz cirkulációját!

A rendszer vezérli a hideg és meleg víz cirkulációját, amellyel még hatékonyabbá teszi az otthon fűtését.

Harc a pára és penész ellen!

Olyan helyiségekben, amelyekben rendszerint nagymennyiségben keletkezik gőz és pára, gondoskodni kell, annak elvezetéséről. Azért, hogy ne induljon meg a penészgombák elszaporodása. Pontosan ezért SA3-XX kapcsoló egységek beépítésével, automatizált légelszívást hajtanak végre a fürdőkben és mellékhelyiségekben.

Hogy a rendszer biztonságban működjön!

A rendszer támogatja a biztonságos működést, vizsgálja az időszakos áram jelenlétét fűtés-melegvíz előállítása során. Amennyiben hibát észlel, jelzi a központ felé.

Kapuvezérlés a kényelmes hazajutás érdekében!

A kert és garázskapu vezérlést minden évszakban ki lehet használni: télen megkímél a hidegtől, nyáron a nagyon melegtől, tavasszal és ősszel pedig a kellemetlen esőtől és széltől. A projekt során a garázs- és kertkapuk vezérlése történt meg, SA3-XX kapcsoló aktorokkal.

A biztonság része az üzemfolytonosság!

A megbízható működés alapját a folyamatos energiaellátás biztosítja. Ennek érdekében a telepített rendszert is felkészítették az esetleges áramkimaradásokra, megfelelő szünetmentes tápegység alkalmazásával. Amely a közlekedő folyosó, a lépcsőház, telekommunikációs rendszer és az épületautomatika elemeinek elektromos energia utánpótlását látja el.

Ezen cikkünk jól reprezentálta, mi mindenre használhatjuk fel az iNELS rendszerét.

Ön mire használná fel?

Kapcsolódó tartalmak:

ELTÉRŐ IGÉNYEK, EGY AZON RENDSZER INELS A VALÓ ÉLETBEN ELSŐ RÉSZ

AHOL AZ OTTHON SZOLGÁLJA TULAJDONOSÁT

Kérdése van?
Kérdezze szakértőinket!
Üzenetet írok