tboUZ-kIxJY

iNELS – Hogyan változtatja meg egy társasház lakóinak mindennapjait a modern smart home technológia?

Az intelligens otthonoknál már több ízben is foglalkoztunk a központosítással, amely során a biztonság, kényelem energiahatékonyság területeit központi egység felügyelete alá vontuk. Milyen előnyünk származik, ha ezt társasházak esetében is megtesszük?

Hogyan nyeri el LARA az őt megillető helyet?

Hogyan nyeri el LARA az őt megillető helyet?

Bízunk benne, hogy sok hasznos információt szolgáltattunk már az intelligensotthonok témaköréből. Például, mire használhatjuk mindennapjaink során, megismerhettük létrehozásának teljes folyamatát általánosságban. Ezzel a videóval képet kaphat arról, hogyan kerül a Lara beépítésre és rendszerbe kötésre. Így még könnyebben elképzelheti, mekkora munkálatokra kell számítania otthonában, amennyiben okosítani szeretné azt.

ahogy_ti_lattatok

Construma 2016- Mi történt az iNELS standjánál?

Hazánkban évente megrendezésre kerülő Construma a régió nívós építőipari szakkiállítása. Amelyen számos szomszédos országbeli és hazai építőipari vállalkozás képviselteti magát és ismerteti meg az érdeklődőkkel tevékenységét. Ennek a nagyszabású rendezvénynek volt az egyik kiállítója az iNELS is. A következő kis videóval betekintést nyerhetünk az iNELS standjánál történtekbe!

koltseghatekony_futes

Legyen fűtése költséghatékony!

Videónkból kiderül, hogyan teheti néhány egyszerű lépésben otthona fűtését költséghatékonnyá, könnyen programozhatóvá. Otthona fejlesztése nem áll meg a fűtésautomatizálásánál, szerencsére az iNELS termékcsalád különböző termékei összehangolva működtethetők, így például világításszabályozással is kombinálhatja már meglévő rendszerét.

Kérdése van?
Kérdezze szakértőinket!
Üzenetet írok
TARTALOMJEGYZÉK