A LEDjobb megoldások, felvilágosítás felnőtteknek

A LED fényforrásokkal már számos blog, weboldal foglalkozott és foglalkozik is a mai napig. Otthonok, épületek, közterek hatékony, és költségkímélő megvilágítása komoly prioritást élvez napjainkban. Ezekre a problémákra adhatnak választ a LED fényforrások.
A LEDjobb megoldások, felvilágosítás felnőtteknek

Három egyszerű, de meggyőző érv a LED-ek mellett
Manapság egyre nagyobb igény merül fel a rejtett világítások irányába. A LED szalagok helyes kivitelezésével jó minőségű hangulat és normál világítás hozható létre.
Általános érvényű, hogy szeretjük sokat kapcsolgatni a világításunkat, mondván, így kevesebbet fogyaszt. A hagyományos izzók, fényforrások esetében talán igaznak is mondható, de a LED-ekre más a jellemző. Fogyasztásuk olyan kismértékű, hogy nyugodtan hagyhatjuk pár perccel tovább világítani, mint kellene. Ezért is alkalmazhatjuk otthonunk, épületünk körül biztonsági, jelző világításként.
„Ne kapcsolgasd, mert kiég!” Ez pedig pont az ellenkezője annak, amit az előbbiekben írtunk. Ha sokat kapcsolgatjuk, akkor hamarabb csereéretté válik. A LED esetében nem jellemző ilyesfajta érzékenység, ezért bátran alkothatja intelligens-otthonunk szerves részét, amely a beprogramozott cselekvéssorok részeként vezérlése alá vonja.

Milyen termékek közül választhatunk otthonunk vagy irodánk fénybe borítására?

A technika fejlődésével lehetővé vált az egyre színesebb megjelenésű és rendeltetésű LED fényforrások előállítása. A következőkben ezeket gyűjtjük össze a teljesség igényét mellőzve.

• Izzók és fénycsövek: A legegyszerűbben megfogalmazva mondhatjuk, a megszokott külső, modern belsővel. Mi takar valójában? Első ránézésre nem tudjuk eldönteni, hogy LED fényforrás van-e a kezünkben vagy hagyományos. A már jól ismert foglalat és alakok társítva a modern technika remekével, a LED technikával. Különbséget csupán, a villanyszámla készhez kapása után érzünk.
• LED szalagok: Bátran kijelenthetjük, a LED szalagok forradalmasították a világítás világát. Felhasználhatóságuk igen változatos, kialakításukból eredően lehet fővilágítás, hangulat, biztonsági vagy dizájn elem is.
• LED Panelek és süllyesztett lámpák: A modern világítás másik két képviselője a LED panel és a süllyesztett lámpa. Amelyek esetében már érezhető az építőipari termékek fejlesztői közötti kompatibilitásra való törekvés. Ez hogyan jelenik meg a gyakorlatban? Modern irodaházakra, épületekre jellemző az álmennyezet, amely elemei meghatározott méretűek. A LED panelek tervezői ezt figyelembe véve tervezték és alkották meg produktumaikat, amelyek így észrevétlenül elfoglalhatják helyüket az álmennyezetben.

Szedjük pontokba, miért jó választás a LED valamely alternatívája!

• Könnyű és sokrétű felhasználhatóság
• Környezetbaráttá varázsolhatjuk otthonunk, irodánk világítását
• Egyszerűen integrálható a Smart Home rendszerbe
• Kis fogyasztás
• Hosszú élettartam

Kérdése van?
Kérdezze szakértőinket!
Üzenetet írok