Fűtsön okosan, költséghatékonyan!

Az otthon, épület költségeit, rezsijét áttekintve, kiadásaink könnyedén rangsorolhatóvá válnak mértékük szerint. Hamar szembeötlik, hogy a fűtés vezető helyet tölt be a listában. A kiadások csökkentése érdekében érdemes a modern eszközökkel is megismerkedni, melyek könnyebb kezelhetőséget, kiszámíthatóságot, költség optimalizált működést biztosítanak. Mindez hogyan érhető el? Egyszerűen. Az iNELS ez irányú fejlesztései teljes értékű partnerei mindazoknak, akik a fent említett célokat szeretnék megvalósítani.
Fűtsön okosan, költséghatékonyan! http://www.homeinfo.hu/inspiraciotar/image/big/3420/elet-a-tetoterben4-tetoter-otlet.jpgIntelligensotthon_tudastar_koltseghatekony_futes_radiator_01.jpg
Ehhez nem szükséges mást tennie, mint az iNELS Költséghatékony fűtés elnevezésű szettjét alkalmazni, mely egyik eleme a vezeték nélküli termofej. Ez az eszköz méri a helyiség hőmérsékletét, kommunikál a központi egységgel. Így a központi egység a kapott adatok alapján és az előzőleg meghatározott fűtési programnak megfelelően vezérli (nyitja/zárja) a radiátor szelepeit. Előnye, hogy vezeték nélküli, így telepítése könnyen véghezvihető. A csomag másik összetevője a vezeték nélküli érintőképernyős vezérlő egység. Ez az eszköz az intelligensotthon rendszer teljes egészét felügyelete alatt tartja, lehetővé válik akár 40 iNELS RF Control vevőegység rendszerbe kapcsolása. Fűtéstechnikai megoldásai egyedi igényeket is kielégítenek: fűtésszabályozással vagy heti fűtés program beállításával.

 

Mint minden Intelligensotthon megoldás, a Költséghatékony fűtés szett is vezérelhető applikáció segítségével okostelefonról, tabletről. Ebből következik, hogy távoli elérést biztosít tulajdonosának, aki így kilométerekre otthonától indíthatja el, kapcsolhatja ki lakása fűtését.
A szett teljes tartalma:
Intelligensotthon_tudastar_koltseghatekony_futes_szett_02.jpg
Fűtsön okosan, költséghatékonyan!
1x RF-TOUCH VEZETÉK NÉLKÜLI ÉRINTŐKÉPERNYŐS VEZÉRLŐ
3x RFATV-1 VEZETÉK NÉLKÜLI TERMOFEJ     

Mindenki törekszik otthonában a költséghatékony megoldások alkalmazására, legyen szó elektromos vagy fosszilis eredetű energiaforrásról. Szerencsére a mérnökök, fejlesztők jóvoltából az épületautomatizálást képviselő technológiák jelentős része ezt az irányt követi. Hasonlóképpen, mint a Költséghatékony fűtés szett, melynek már a neve is sokat sejtet.

Kérdése van?
Kérdezze szakértőinket!
Üzenetet írok