Fűtésszabályozás egyszerűen

Tisztában vagyunk azzal, hogy sokunk szeme előtt még a nyári jó idő emléke lebeg, de sajnos az időjárás kezd egyre zordabbá válni, téliesedni. Amelyre jobb időben felkészülni. Az otthonok költségeinek jelentős hányadát a fűtésszámlák teszik ki. Ezért a következőkben az iNELS egyik okos-szettjével keresünk megoldást azok csökkentésére. Nem is hinné, milyen kis befektetés mekkora megtakarítást hozhat Önnek!
Fűtésszabályozás egyszerűen

Hogyan működik és mit szabályozhatunk?

Szettünk egyik fontos része a vezérelhető aljzat (konnnketor). Nincs más dolga, mint az aljzatot „beüzemelni” és csatlakoztatni hozzá a vezérelni kívánt hőforrást. A rendszerhez tartozik egy vezeték nélküli termosztát is, amely folyamatosan méri a helyiség hőmérsékletét. Továbbá ezen eszköz segítségével állíthatjuk be a kívánt hőmérsékletet, amely a helyiségben mért adatoknak megfelelően szabályozza a hőforrást. A legtöbb elektromos hőforrás szabályozhatóvá válik: mobil klíma, olajradiátor, hősugárzó, infra-fűtőpanel.

Mit tartalmaz a szett? 

1x RFTC-50/G PROGRAOZHATÓ TERMOSZTÁT 
Professzionális, esztétikus megjelenéséről a LOGUS90 dizájn gondoskodik. Mint már sokszor, de nem elégszer írtuk, a LOGUS90 egyik hatalmas előnye, hogy ízlésünknek és a helyiség kialakításának megfelelően választhatja ki a kapcsoló keretét. Kinézetének szerves része az LCD kijelző kék háttérvilágítással. A termosztát méretei a következők: 94 x 94 mm.

Vezeték nélküli kialakítása lehetővé teszi a tetszés szerinti elhelyezést. Egy programozható termosztáttal akár négy különböző helyiség fűtésének vezérlését is elláthatja.

Létrehozhat saját fűtésprogramot, amelyet a heti beosztásához igazíthat. Így akkor lesz otthona kellemes hőmérsékletű, amikor Ön kívánja.

Az alapcsomag egy programozható termosztátot és 2 × AAA 1.5 V típusú elemet tartalmaz.
1x RFSC-61 KAPCSOLHATÓ DUGALJ

Használata egyszerű. Nincs más dolga, mint a vezérelni kívánt berendezés elé, a hagyományos aljzatba helyezni. Ezzel a konnektorba csatlakozó elektromos berendezéseit vezeték nélkül vezérelheti. Amennyiben szeretné, a vezérelhető aljzatot saját kezűleg, rajta elhelyezett kapcsoló segítségével kapcsolhatja be illetve ki. Állapotáról kétállású LED szolgáltat információt: piros szín jelzi a bekapcsolt állapotot, a zöld szín pedig a tápellátást. 230 Voltos váltakozó áramú hálózaton alkalmazható, a kapcsolt terhelés akár 4000 Watt is lehet, 16 Amper mellett. Kialakítása ergonomikus, méreteit úgy határozták meg, hogy kiemelkedése a fal síkjából ne zavarja mindennapjainkat: 60 x 120 x 80 mm.

Hova és kinek ajánljuk?

Minden olyan helyiségbe, amely fűtését elektromos hőforrás látja el. Mindenkinek ajánljuk, aki kis lépésekkel szeretné otthonát okosítani, szeretné kipróbálni az intelligens-otthon technológia egy szeletét vagy szeretné fűtését optimalizálni és kényelmesebbé tenni.

Kérdése van?
Kérdezze szakértőinket!
Üzenetet írok