Amikor a fények játszanak

A tudat, hogy Smart Home rendszerrel olyan eszközt vonunk vezérlés alá, amilyet csak szeretnénk, egyre szélesebb körben teszi kedveltté a modern technika ilyen típusú vonulatát. A rendszerbe bevonható eszközök skálája szinte végtelen: nyílászáró mozgató technikák, multimédiás berendezések, fűtéstechnika vagy világítástechnika egyes elemei.
Intelligensotthon_Tudastar_Jatszanak_a_fenyek_01.jpg
Amikor a fények játszanak forrás:https://d114hh0cykhyb0.cloudfront.net/images/uploads/led-landscape-wall-wash-rgb-flood-light-house.jpg
Amennyiben otthonunk világítási rendszerének okosítására adjuk fejünket, megfelelő választás az iNELS Fények játéka fantázianevet viselő okosszett. Melynek legnagyobb előnye, hogy kis befektetett energiával (költség, elvégzett munka) jelentős eredmények érhetők el.

A Smart Home-ok világítástechnikai alkalmazásaihoz csupán azokra az eszközökre van szükség, amelyeket a Fények játéka szett tartalmaz: színes vezeték nélküli LED izzó és egy intelligens RF-box. Mindezek mellett elérhető a vezérlést megkönnyítő applikáció, melynek használatával vezérelhetjük a vezeték nélküli LED izzóinkat Smart Phone-ról, Tabletről vagy akár a tévé képernyőjéről.

Video a képre kattintva megtekinthető:

A fények játéka okosszett

Válaszoljuk meg a kérdést, amely minden újdonságnak számító eszközzel kapcsolatosan foglalkoztatja a publikumot: Miért éri meg nekem, mit nyerek a használatával?

  • Automatizált világítással optimalizálhatjuk otthonunk villamos energia szükségletét. Mint tudjuk, ezzel hozzájárulunk egy zöldebb világ kialakításához és, ami még csábítóbb, több pénz marad hónap végén a zsebünkben.
  • A fent említett vezérlési lehetőségekkel növelhetjük a kényelmi és biztonsági faktort otthonunkban, mivel a Föld bármely pontjáról egy könnyed mozdulattal fel, illetve le kapcsolhatjuk épületünk világítását.
  • Egyedi igényeknek, alkalmaknak megfelelő világítást hozhatunk létre egy mozdulattal. Legyen szó baráti összejövetelről, romantikázásról vagy nehéz nap zárásaként olvasásról, zenehallgatásról.

Mit tartalmaz pontosan a Fények játéka okosszett?
Fények játéka_1.jpg
Amikor a fények játszanak
1x eLAN-RF-003 INTELLIGENS RF BOX
Ez az eszköz biztosítja a kommunikációt az Ön saját WiFi hálózatán keresztül, a vezérelni kívánt eszköz (redőny, világítás, klíma, dugallj) és az Ön valamely okos mobileszköze vagy tévéje között.  Lehetővé teszi a hálózatba kapcsolt eszközök távoli elérését is internet kapcsolattal.

3x RF-RGB-LED-550 SZÍNES VEZETÉK NÉLKÜLI LED IZZÓ
A színes vezeték nélküli LED izzóról érdemes tudni, hogy három LED chip-et tartalmaz. Ezek hivatottak a piros, zöld, kék színek (RGB) felhasználásával a szivárvány összes színét előállítani, beleértve a fehéret is. Nem elfeledkezve a színhőmérséklet változtatásának lehetőségéről sem. Eldönthetjük, hogy izzónk hideg (kékes-fehér) vagy meleg (narancssárgás fehér) színhőmérsékletben világítson.  Telepítése nem igényel szaktudást, a korábbi izzó helyére kell becsavarni és már működik is!
Összegezzük, miért éri meg Önnek a Fények játéka szett! Mert gyorsan, egyszerűen telepíthető, óvja pénztárcáját, környezetét és használatával magasabb szintre emelheti a kényelmi faktort otthonában!

Olvassa el kapcsolódó cikkünket:

Hogy az időjárás ne legyen ellenség

Kérdése van?
Kérdezze szakértőinket!
Üzenetet írok