Nyerjen Fűtésszabályzás egyszerűen okos szettet karácsonyra!

Fűtsön okosan, költséghatékonyan!

Mitől meddig tart a játék?

A játék 2×7 napig tart, az első és a második 7 napot is sorsolással zárjuk, amelyeken egy-egy iNELS okos szettet ajándékozunk egy-egy szerencsés résztvevőnek!

Az első játék kezdete: 2017.12.08
Az első játék vége: 2017.12.14

Az első játék sorsolása megtörtént! Ez úton gratulálunk a szerencsés nyertesnek: Óber Andreának, aki a fűtését szeretné felokosítani! A részletek pontosítása érdekében munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot! Békés Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Új Évet kívánunk!

A második játék kezdete: 2017.12.15
A második játék vége: 2017.12. 21

A második játék sorsolása is megtörtént! Ez úton gratulálunk a szerencsés nyertesnek: Budainé Balog Évának, aki a fűtését szeretné felokosítani! A részletek pontosítása érdekében munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot! Békés Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Új Évet kívánunk!

Mit kell tennie?

Teljesítse három egyszerű feladatunkat!

  1. Nézze meg facebook oldalunkon közzétett videónkat és engedje szabadjára álmait!
  2. Facebook posztunk lájkolását követően …
  3. írja meg kommentben a lehető legrövidebben, hogy Ön mit okosítana fel otthonában! Például: fűtés, világítás vagy árnyékolás!
  4. Likeolja az ELKO EP Hungary facebook oldalát, nehogy lemaradjon az akciókról és újdonságokról!

Ugye nem is volt olyan nehéz?

A nyertesek kisorsolása

A játékidő (7 nap) letelte után a nyertesek a lájkoló + kommentelő érdeklőink közül kerülnek ki, sorsoló program segítségével. A nyertesek nevét a http://intelligensotthon-tudastar.hu weboldalon tesszük közzé, amelyről írunk értesítést kommentben a játék facebook posztjánál!

Mit nyerhetnek a szerencsés nyertesek?

Az ELKO EP Hungary Kft. által forgalmazott iNELS Fűtésszabályzás egyszerűen Okos szettet! Amennyiben szeretne többet megtudni a Fűtésszabályzás egyszerűen okos szettről, olvassa el ismertetőnket!

Szerencsés játékot és kellemes izgalmakat kívánunk!

Kérdése van?
Kérdezze szakértőinket!
Üzenetet írok